This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies.

Istražite skrivene kutke Tučepske plaže uz mnogobrojne ponude razonode i sporta, uz to posjetite neke od prelijepih hrvatskih otoka, a u neposrednoj blizini nalazi se planina Biokovo gdje možete doživjeti nezaboravno iskustvo.

Položaj: na samo nekoliko koraka od Tučepske plaže odmah do hotela Alga.

Hotelska ponuda: dvorište, bazen, parking besplatan , bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu i ne naplaćuje se. U sklopu ugostiteljskog objekta smještena je staro-dalmatinska konoba sa rustikalnim i mediteranskim ugođajem. Naša ponuda bazirana je na domaćoj atmosferi kojom ćete kapljicom vrhunskog vina, dalmatinskim suhomesnatim specijalitetima i uz klapsku pjesmu prenijeti čari mediterana na vaš stol.

Studio apartman – posebno dizajnirani namještaj s modernom tehnologijom, dnevni boravak, kauč na razvlačenje, bračni krevet, kupaonica sa sušilom za kosu, potpuno opremljena kuhinja s posuđem i priborom za jelo/escajg, Smart TV i telefon, mini bar, sef, WI-FI Internet, klima uređaj, balkon.

Obiteljski apartman – standardni apartman sa balkonom gdje možete uživati u veličanstvenom pogledu na more i otok Hvar. Apartman ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak s kuhinjom i funkcionalnu kupaonicu. Dnevni boravak (sofa na razvlačenje), spavaća soba (bračni krevet), kupaonica sa sušilom za kosu i toaletom, potpuno opremljena kuhinja s posuđem i priborom za jelo/escajg, mini bar, sef, dva Smart TV, dva telefona, WI-FI Internet, klima, balkon s pogledom na more.

Ponuda uključuje:

1. Smještaj na bazi jednog noćenja za period: 6.6. - 27.6.2020. i od 5.9. - 31.10.2020.

⋆ STUDIO APARTMAN 2+2 – 102,00€ PO DANU / NAJAM APARTMANA

⋆ OBITELJSKI APARTMAN 2+2 – 114,00€ PO DANU / NAJAM APARTMANA

• Cijena se odnosi na 1 noćenje u apartmanu
• Minimalno 2 noćenja, dani u tjednu po izboru

2. Ponuda smještaja na bazi 7 noćenja za period: 27.6. - 5.9.2020.

⋆ STUDIO APARTMAN 2+2 – 886,00€ ZA 7 NOĆENJA / NAJAM APARTMANA
⋆ OBITELJSKI APARTMAN 2+2 – 1063,00€ ZA 7 NOĆENJA / NAJAM APARTMANA

• Cijena se odnosi na paket ponudu od 7 noćenja u apartmanu
• Minimalno jedna paket ponuda od 7 noćenja i to od subote do subote ( ponuda se odnosi samo na pakete noćenja od 7 dana)

Napomene:

Mogućnost nadoplate za kontinentalni doručak po povoljnoj cijeni, u skladu s propisanim standardima i mjerama zaštite od COVID-19.
Boravišna pristojba se plaća u hotelu i iznosi 1,50€ (djeca do 13 godina su oslobođeni plaćanja, djeca od 13-16 godina plaćaju 50% cijene.

 

💥 MOGUĆNOST BESKAMATNOG OBROČNOG PLAĆANJA VISA CLASSIC ili MASTERCARD KARTICOM UNICREDIT BANKE DO 12 RATA I AMERICAN KARTICOM DO 6 RATA.