This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies.

Pronađite idealno odredište u skladu sa svojim budgetom i aktivnostima koje vas zanimaju, a mi ćemo se potruditi za Vas pronaći najbolju ponudu zahvaljujući profesionalnom osoblju.

Kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem u mogućnosti smo pružati najkvalitetniju moguću uslugu. Naše dugogodišnje iskustvo i fleksibilnost omogućava nam da na Vaše upite odgovaramo sa najpovoljnijim cijenama i odgovarajućim ponudama.

Povezani smo sa Amadeus rezervacijskim sistemom, koji nam omogućuje direktan pristup svim cijenama avio karata kao i uvid u realno stanje raspoloživosti svih letova.

Najpovoljnije cijene za avio karte svih vodećih avio kompanija uključujući Croatia airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Alitalia, Turkish airline, British Airways, BH Airlines, US Airways, Delta, Air France, Adria Airways, Air Serbia, Fly Dubai, Emirates, Pegasus Airlines, KLM, United Airlines, SAS, TAP Air Portugal i druge.

U Fortuni možete kupiti i rezervirati međunarodne i dužobalne brodske karte Jadrolinije i Snav-a na relaciji Split-Ancona, Dubrovnik-Bari

Mi se brinemo o Vašem putovanju...

Naše dobro obučeno i visoko kvalificirano osoblje će uvijek pronaći najbolju moguću ponudu za Vas.

Možete se osloniti na naših 600 Lufthansa City Centar agencija u 80 zemalja u cijelom svijetu – uvijek Vama na usluzi.

VAŽNA OBAVIJEST!

Poštovani putnici,

Molimo Vas da prije svakog putovanja provjerite validnost pasoša.

• Pasoš mora vrijediti najmanje 90 dana od perioda povratka iz jedne od zemalja EU

• Za Tursku je validnost pasoša najmanje 6 mjeseci od dana povratka iz zemlje.

Vaš Fortuna Lufthansa City Center tim