This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies.

Položaj: na samoj plaži s pogledom na more, prvi red do mora. Šetnicom plaže i rivom udaljen je od centra 1,5 km. Objekt se nalazi uz samu plažu, na šetnici, 20 m do prvog od niza restorana i kafića, a svega 50 m od prvog dućana. Smješten između tri najpoznatija hotela Dalmacija, Park i Meteor. B&B smještaj predviđa dvokrevetne i trokrevetnu sobu s vlastitom kupaonicom. Gostima su na raspolaganju sunčalište, ležaljke, suncobran, sobe s balkonom, zajednički „coffee corner“. Za obitelji s najmlađim gostima na raspolaganju je i krevetić za bebe. Objekt ima privatan parking uključen u cijenu!!! Sobe: (Yachting room kapaciteta 3 odrasle osobe, Sailing room kapaciteta 2 osobe) u ovom privatnom smještaju imaju prostor za sjedenje, balkon s pogledom na more i mogućnošću narudžbe ručka/večere u sobu, prostorom za sjedenje, televizor s ravnim ekranom, air condition, ručnici, ogrtač, sušilo za kosu, posteljinu, ormar, mini bar, grijanje, sef, glačalo, vrt, popločani dio dvorišta, balkon i pogled na more i otoke. Smještaj predviđa kontinentalni doručak uz more. Svi sportski i zabavni sadržaji su u neposrednoj blizini. Popularne zanimljivosti u okolici objekta uključuju gradsku plažu, plažu Ratac i plažu Sv. Petar u Makarskoj. Na upit moguće rezervirati boravak od 4 noćenja, u VII i VIII mjesec.

Ponuda uključuje:

7 noći / osobi / noćenje s doručkom 15.6. - 8.9.2020. 9.9. - 27.9.2020.    
Superior more balkon YACHTING ROOM – more balkon, 27 m2 KAPACITET 2+1 660 € 550 €    
Regular more balkon SAILING ROOM- KAPACITET 2 OSOBE (zbog arhitekture stepenica u sobi ne preporučuje se starijim osobama ili osobama s invaliditetom) 605 € 495 €    

Hotelski popusti i napomene:

  • Djeca do 12 osoba 30% popusta;
  • Mogućnost dodavanja dječjeg krevetića;
  • Objekt se čisti i dezinficira sukladno pravilima o sprječavanju širenja COVID-19;
  • Iznošenje suncobrana iz objekta na plažu je moguće uz kauciju;
  • Gubitak ključeva ( blindirana vrata) naplaćuje se 30 €;
  • U zajedničkoj kuhinji ( coffee corner) dozvoljeno spravljanje i kuhanje isključivo brze hrane i napitaka koji se konzumiraju u sobi odnosno na balkonu.

 

💥 Mogućnost beskamatnog obročnog plaćanja VISA CLASSIC ili MASTERCARD karticom Unicredit Bank do 12 rata i AMERICAN karticom do 6 rata.