This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies.

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2019. dodajemo novu atrakciju, jednu od najpoznatijih u najvećim zabavnim parkovima u Europi. Naime, radi se o atrakciji Atlantis, o vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu koja posljedično pošprica goste koji sjede u vagonu. Uz spomenutu, Fun Park Biograd u svojoj ponudi ima i više adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija. Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta.

First minute i redovna cijena cijena po osobi
First minute cijena za uplate do 07.09.2019  
djeca do 12 godina 235 KM
odrasli 255 KM
Redovna cijena nakon 07.09.2019  
djeca do 12 godina 255 KM
odrasli 275 KM

U cijenu je uključeno:

 • Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo - Biograd na Moru - Sarajevo,
 • Smještaj na bazi 2 polupansiona (doručak+večera) u 1/2,1/3 i 1/4 sobama u hotelu 3* Adria u Biograd na Moru,
 • Boravišna taksa u iznosu 10,00 Kn po danu po osobi,
 • Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Hrvatskoj i kompletna organizacija putovanja.

U cijenu nije uključeno:

 • Ulaznice u Fun Park 45,00 KM (za rezervacije najkasnije 15 dana prije putovanja; cijena ulaznice za prijave nakon toga iznosi 55,00 KM),
 • Obavezni fakultativni izleti u Split 20,00 KM,
 • Fakultativni izleti u Šibenik 20,00 KM,
 • PZ osiguranje 6,00 KM,
 • Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata),
 • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM.

Napomena:

 • Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
 • Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.

Program putovanja:

1. DAN, 18.10.2019. (PETAK), SARAJEVO – BIOGRAD NA MORU – ŠIBENIK – BIOGRAD NA MORU
Polazak sa odlaznih perona autobusne stanice u Sarajevu u 06.00h. Vožnja preko Konjica i Tomislavgrada do Biograda na Moru. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Fakultativni izlet do Šibenika. Obilazak grada u pratnji vodiča: Katedrala Sv. Jakova, Tvrđava Sv. Mihovila, Trg 4 bunara, Središnji gradski trg, Tvrđava Sv. Nikole i Sv. Ivana. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme povratak u Biograd na Moru. Večera. Noćenje.

2. DAN, 19.10.2019. (SUBOTA), BIOGRAD NA MORU – FUN PARK BIOGRAD
Doručak. Nakon doručka polazak u Fun Park Biograd. Cjelodnevni boravak u parku. Isprobajte Adria Eye, Tornado, Sky Flyer, Big Blue, Zero Gravity Room, XD Dark Ride, Mine Train Coaster, Kraš Express vozić, Indian Canue, Tip Top Canue, Pirate Ship, House of Horror i još mnogo toga. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN, 20.10.2019. (NEDJELJA), BIOGRAD NA MORU – SPLIT – SARAJEVO
Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Splitu. Po dolasku u Split fakultativno razgledanje grada: Obala lazareta, Dioklecijanove palata koja se nalazi na listi svjetske baštine UNESCO-a, Peristil, katedrala Sv. Dujma (vidikovac), Zlatna vrata, kip Grgura Ninskog, Splitska riva, Prokurative. Slobodno vrijeme u centru grada. Polazak za BiH u dogovoreno vrijeme uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u večernjim satima.

CT