This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies.

Jeste li više planina ili more? Ovaj izvanredni crnogorski zaljev pruža posjetiteljima pogled koji oduzima dah. Iskoristite ovo prirodno čudo na najbolji način u novom hotelu Iberostar Selection Kumbor s 5 zvjezdica, smještenom u blizini najljepših plaža. Udobno instalirani u vašoj sobi ili u beskonačnom bazenu, vaš horizont bit će veličanstvene uvale Herceg Novi i Tivat. Kao dio Hercegnovske rivijere, Kumbor ima obilje malih plaža, voćnjaka, maslinjaka, i druge mediteranske vegetacije. Dužina obale je oko tri kilometra, a svako će naći pogodno mjesto za svoj savršeni boravak na plaži.

Položaj: nalazi se u mjestu Kumbor, na udaljenosti 9 km od Kule sa satom u Herceg Novom.

Hotelski sadržaji: U ponudi ima privatnu plažu, nepušačke sobe i besplatan WiFi. Ovaj hotel sa 5 zvjezdica posjeduje i sezonski bazen na otvorenom. Wellness zona uključuje hidromasažnu kadu, saunu, fintes centar i bazen u zatvorenom. U objektu se služi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Restoran u okviru objekta nudi raznovrsna jela mediteranske, francuske i italijanske kuhinje. Hotel ima dječje igralište, stoni tenis i bilijar i da iznajmite bicikl i automobil. Gostima su na raspolaganju poslovni centar i bankomat.

Plaža: Šljunkovita plaža se nalazi neposredno uz hotel. Ležaljke i suncobrani gosti hotela koriste uz doplatu.

 

 

 

NAPOMENE:

 ∙ Popust od 15% vrijedi za rezervacije potvrđene od 01.03.2021. do 31.03.2021. (uključena oba datuma). Termin boravka: od 04.04.2021. do 26.10.2021.

∙ Cijene su izražene na bazi usluge noćenje + doručak.

∙ U cijenu nije uključena boravišna taksa 3 KM / osobi / danu.

FB